Diskoteker

Her er noen  arrangement typer

Booking Oversikt

Booking 2005
Booking 2004
Booking 2003
Booking 2002
Booking 2001
Booking 2000
 Booking 1999
 Booking 1998
  CV
Bilder
Platebase

Jeg kan tilby DJ's til diskoteker, trenger du en som er flink til å bruke mikrofon eller er du ute etter en spesiell kveld med en type musikk ? Jeg har ett spekter i fra alle sider og da snakker vi om DJ's som blir instruert og opplært i kundebehandling og satt inn i hva oppdraget generelt vil inneholde.

 Våre DJ's vet å verdsette deg som kunde og jeg vil finne den DJ som passer for den type musikk osv som du ønskes. Du vil få god oppfølging dersom det gjelder lengre kontrakter.  Jeg kan garantere at du vil få en god kvalitet og ett godt samarbeid slik at dette kan påvirke den totale omsetningen på stedet.

 Trenger du noen gode råd kan jeg også være behjelplig med bistand, slik at stedet vil øke sin ommsetning. La oss slå isammen vår erfaring og stå isammen så vil dette garantert i sin helhet lønne seg for alle parter.

 Når det gjelder pris, så kan man si det slik kvalitet koster mer. Du får det du betaler for, jeg leverer til mange forskjellige priser. Mine priser er basert på DJ'en sin erfaring og den kvaliteten han/hun leverer til deg og dine kunder. I all enkelhet kan vi fortelle at prisen er i fra 1000 kr pr kveld og oppover.

Ønsker du å booke en DJ eller har noen spørsmål til oss, så skriv til:
 

                    Ønsker du å se DJ Flemming sin CV så klikk her.


                                    djflemming(alfakrøll)djflemming.no

                                             Tlf: 90532929